Kaartverkoop voor: Er was eens

Volwassenen (incl. consumptie): €10 per kaart

Kinderen t/m 12 jaar (incl. consumptie): €5 per kaart

Op 24 maart jl. had het harmonieorkest van Concordia Obbicht het sprookjesconcert “Er was eens …” op het programma staan. Echter door onvoorziene omstandigheden moest dit concert abrupt worden afgebroken. Zoals ook al eerder aangegeven en in de media bekend gemaakt, wil Concordia het destijds geplande concert alsnog uitvoeren en wel op zondag 29 december a.s. om 15.00 uur in de Willibrorduskerk in Obbicht.

De kerk is open voor publiek vanaf 14.30 uur. Met dit concert wordt ook het jubileum “125 jaar Concordia Obbicht” afgesloten. Het programma voor de pauze wordt, zoals ook eerder gepland, geheel ingevuld met de uitvoering van het in 2013 door de Belgische componist Jan van der Roost geschreven “Singspiel Er was eens …” In deze 55 minuten durende compositie, waarbij de prachtige muziek van Jan van der Roost wordt afgewisseld met diverse toneelscenes en spannende woorden van een verteller, zal het publiek heerlijk kunnen wegdromen. Het sprookje De Gouden sleutel vormt de inleiding voor de drie andere wereldberoemde sprookjes Doornroosje, Roodkapje en Repelsteeltje. Jan van der Roost schreef dit artistieke meesterwerk ter gelegenheid van de 150e sterfdag van Jacob Grimm, de geestelijk vader van al die mooie en nog altijd tot de verbeelding sprekende sprookjes. Naast het harmonieorkest van Concordia, onder leiding van Alex Schillings, zal deze uitvoering worden ondersteund door Jeugdkoor Groenewoud uit Weert, onder leiding van Rita Scheffers, en diverse Obbichtse toneelspelers. De regie en de rol van de verteller zijn in handen van Gabriëlle Logister. Na de pauze zal het harmonieorkest van Concordia een “licht” programma ten gehore brengen met nummers als “Old en Wise”, “Unchain my heart” en een medley van André Hazes.

Degenen die al een kaart hadden voor het concert van 24 maart jl. kunnen een nieuwe kaart krijgen voor het concert van 29 december aanstaande. Degenen die de kaarten via leden hebben gekocht, kunnen ook bij die leden de nieuwe kaarten krijgen. Degenen die de kaarten via de website gekocht hebben krijgen daarvan automatisch bericht. Mensen die het concert op 29 december aanstaande niet kunnen bijwonen, maar wel een kaart hadden voor 24 maart jl. kunnen contact met ons opnemen via harmonie@concordiaobbicht.nl.

Volwassenen (incl. consumptie), €10 x

Kinderen t/m 12 jaar (incl. consumptie), €5 x