Concert 16 oktober

Na een hele tijd zonder optredens vanwege de covid-pandemie organiseert Concordia Obbicht in het weekend van 16-17 oktober aanstaande weer haar eerste concerten.

Zo zal het harmonieorkest van Concordia Obbicht o.l.v. Alex Schillings op zaterdagavond 16 oktober aanstaande een concert verzorgen in de Willibrorduskerk in Obbicht. Tijdens dit concert zal Noah Colaris optreden als solist op euphonium. Onder begeleiding van het harmonieorkest speelt hij de ‘Rhapsody for Euphonium and Concert Band’ van de Amerikaanse componist James Curnow. Met dit optreden, dat onderdeel is van zijn D-examen, hoopt Noah binnenkort zijn muziekopleiding bij Myouthic succesvol af te sluiten. Verder staan op het programma van het harmonieorkest de pasodoble ‘Orgullo Santiaguista’ van Ignacio Sanchez Navarro, ‘Armenian Dances part 1’ van Alfred Reed, een medley uit de musical ‘The Lion King’ in een heel bijzonder arrangement van Kazuhiro Morita en een verrassende toegift.

Het concert start om 19.30 uur en is vrij toegankelijk. Wel dient men zich vooraf aan te melden via onderstaand formulier en zal bij het binnenkomen van de kerk uw coronapas worden gecontroleerd. Na afloop van het concert is er nog een gezellige nazit in de harmoniezaal waareveneens uw coronapas zal worden gecontroleerd.